După refuzul retailer-ilor de a-i primi marfa în rafturi, un fermier din Argeș se luptă acum cu firmele de curierat . Unde e OPC-ul?

Se pare că românii plătesc statului bani degeaba din moment ce sunt discriminați la ei acasă. Un exemplu de discriminare este și Irina Toma, un fermier din Mărăcineni care, anul trecut, a fost pe punctul de pierde toate investițiile făcute doar pentru că murele ei nu intrau în grațiile magazinelor. Nu conta nici calitatea excepțională, nici faptul că plantațiile de mur nu erau pline de ierbicide și de tot felul de chimicale, nu conta nici măcar prețul de achiziție care era de 10 ori mai mic față de prețurile practicate de retailer. Pur și simplu, fermierul Irina Toma a primit uși închise în cap chiar în propria țară.  Femeia și-a strigat disperarea peste tot și până la urmă presa a fost cea care a auzit-o. De la presă la public a fost doar un pas. Argeșeanca a reușit cu forțe proprii să-și salveze ferma de la lichidare. Nu, nu a intervenit nicio instituție a statului. Singură a reuști să-I convingă pe români că e mult mai rentabil să iei mure biologice cu 9 lei kilogramul decât să dai 18 lei pe 100 de grame de mure pline de pesticide pe care hipermarketurile le etalează prin rafturi.

Abia ce a reușit să iasă din cercul vicios al hipermarketurilor că a intrat acum într-unul în care e musai să intervină OPC-ul- firmele de curierat.

Aceste firme au ajuns să  își bată pur si simplu joc și de clienți și de mărfurile pe care le transportă. Sunt plângeri cu duiul la adresa felului în care unele firme de curierat iau banii doar pentru a le distruge clienților produsele sau pentru a le face pur și simplu disparate. Așa s-a întâmplat și în cazul fermierului argeșean Irina Toma, femeia care a reușit, în ciuda tuturor piedicilor, să facă din murele sale produse de top. Numai că, din cauza angajaților firmelor de transport, produsele fermei din Mărăcineni ajung praf și pulbere la destinație .

Femeia își strigă din nou disperarea iar noi întrebăm așa, într-o doară - mai există OPC în Argeș? Dacă da, ne întrebăm ce face că nu am mai auzit de multă vreme despre existența lui

Iată ce pățește un om care plătește taxe și impozite pentru ca și angajații OPC să-și ia salariile 

o    Irina Toma s-a simţit scârbită la Muri si mure.

9 ianuarie la 20:30 · Maracineni · 

3 colete cu sirop și dulceață trimise ieri(2 la Bucuresti, 1 la Brașov), prin Fan Courier, trei colete ajunse azi la destinație praf ! Dintre ele, 2 au fost distruse, cu certitudine, de șoferii care ar fi trebuit să le ducă întregi( așa cum le preluaseră) la destinație. Dacă ar fi fost ceva spart încă de la sediu, nu le-ar fi încărcat în mașinile lor, ar fi curs, în mod sigur, fiind vorba de sirop.
Bomboana de pe colivă: un colet pt București, cu 7 obiecte trimise( toate coletele au avut packing list), ajunge la destinație doar cu 3 obiecte, toate desfăcute și, probabil, gustate, pt ca nu mai era nici unul întreg. I l-au dus doamnei, cu verificare la livrare, deși eu nu l-am trimis așa și s-au făcut ca nu stiu cum cele 3 obiecte din 7 au ajuns la destinație, desfăcute și degustate, intr-o cu totul alta ambalare, decât fuseseră la livrare.
Aici se încheie experienta mea cu livrarea prin curier în România! 
Îmi cer scuze tuturor clientilor, care au avut de suferit și îmi asum despăgubirea sau compensarea neplăcerilor. Fan Courier nu a gresit cu nimic, doar eu și alte mii de clienți neghiobi greșim zilnic, asigurând locuri de muncă unor oameni de nimic și fiți siguri că nici nu va plăti nimic. Ei doar încasează și nu își asumă nicio responsabilitate!
Multumesc frumos, Fan Courier, pentru paguba de 500 de lei de azi și îți promit ca nu-ti voi mai da altă șansă, pentru altă paguba!
Rog respectuos toți clienții, care vor produsele mele, să mă scuze, dar nu voi mai vinde decât cu predare personală!