Fericiți cei milostivi căci fericirea a trei familii lor li se datorează

Sfânta Scriptură  ne spune că “Dumnezeu este iubire şi cel ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămâne în el“ . V-aţi întrebat vreodată ce ar mai fi rămas din oameni dacă Dumnezeu, în nemărginita lui dragoste , nu ar fi dat omenirii  pe Iisus Un simplu exerciţiu de imaginaţie ne arată că n-ar fi rămas nimic din oameni . Prin jertfa fiului, Dumnezeu ne-a salvat, iar noi putem alege să rămânem cu Dumnezeu în suflet sau să ne lăsăm pradă deşertăciunilor.

Fiecare din noi putem alege să întindem mâna celor care au nevoie de ajutorul nostru. Oricare dintre noi putem alege să ne manifestăm umanitatea prin solidaritatea cu cei pentru care viaţa a fost mai puţin ofertantă. În felul acesta Sfintele Sărbători de Crăciun ne vor aduce bucurii şi satisfacţii, căci ce poate fi mai mulţumitor pentru un om decât o mâna întinsă uneia dintre familiile pentru care cozonacul sau friptura , hainele călduroase sau portocalele  sunt doar în vis, aşa cum era gâsca umplută cu mere din tragica poveste a fetiţei cu chibrituri care a murit de frig chiar în noaptea de Anul Nou.

Trei familii, una mai nevoiaşă decât alta, au nevoie urgentă de ajutorul nostru, ajutor care poate fi reprezentat de hrană, îmbrăcăminte, încălţăminte sau orice puteţi dona.

Sunt trei familii pentru care viaţa a decis să fie plină de obstacole şi de drame. O familie cu 9 copii de toate vârstele care are nevoie de puţină bucurie măcar de Crăciun. Alte 3 fetiţe a căror mamă a murit, aşteaptă un semn divin pentru ca masa de Crăciun să aibă pe ea mai mult decât câteva felii de pâine şi cartofi .

Tot de ajutor au nevoie şi 2 fetiţe de 11 şi 13 ani care au rămas pe drumuri după ce casa le-a ars în incendiu, iar părinţii le-au murit.  Sunt trei cazuri extreme, sunt copii al căror zâmbet a dispărut prea devreme şi prea brutal  de pe feţele lor şi cărora le putem alina suferinţa dăruind puţin din ceea ce avem . Haideţi să facem sărbătoare şi în casele lor, căci atunci când ne interesăm de cineva şi Hristos se interesează de noi.

Aceste familii sunt din comunele : Ciomăgești, Cuca și Dănicei

Persoană de contact - Bogdan Simoiu

Telefon - 0743 068618