Ziua comunei Slobozia la cea de-a VlI-a ediție

De sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena s-a sărbătorit și cea de-a VII-a ediție a Zilei comunei Slobozia. Cu această ocazie, primarul Petre Funie a acordat diplome de fidelitate cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. La rândul său, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a punctat faptul că administrația județeană a susținut și susține dezvoltarea localității Slobozia și este alături de oamenii de aici.
În comuna Slobozia, Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura școlară, alocând bani pentru reabilitarea și modernizarea școlilor din comuna Slobozia, astfel:
- Reamenjare și modernizare Grădinița Nr. 2 
- Renovare, reabilitare termosistem și amenajare grup sanitar la Școala Gimnazială "Constantin Brâncoveanu", clasele V-VIII 
- Reabilitare, anvelopare, amenajare grup sanitar interior la Școala Generală "C. Brâncoveanu", clasele I-IV 
- Lucrări de întreținere și amenajare grup sanitar interior Școala Generală Nr. 2, clasele I-IV
- Anvelopare și amenajare grup sanitar la Școala nr.1 - centru din comuna Slobozia
Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura sanitară, alocând bani pentru reabilitarea dispensarului din comuna Slobozia.
Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura rutieră. Din bugetul județean, a fost cofinanțat proiectul privind asfaltarea DC 330 din comuna Slobozia.
Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Slobozia sunt în derulare investiții care vizează suplimentarea sursei și capacității de înmagazinare apă potabilă și realizarea sistemului de canalizare, proiecte susținute prin cofinanțare și de Consiliul Județean Argeș.

Primarul Petre Funie, a primit  o Diplomă de Excelență, în semn de apreciere pentru activitatea depusă la dezvoltarea localității din partea CJ Argeș.