Fiica bărbatului din Curtea de Argeș care a murit bătut de romii de la Malu Vănăt a ramas orfană din cauza ochilor închiși ai polițiștilor

Trăim într-o țară în care nicio instituție a statului nu mai reprezintă cetățeanul care le asigură salariile grase. A trebuit să moară un om și nu suntem siguri că Poliția Argeș se va deranja să –și facă datoria pe drumurile publice și nici că Justiția nu îi va elibera pe cei doi criminali ieșiti la drumul mare pentru a forța o tamponare doar pentru a face rost de bani. Căci asta au făcut cei doi frați romi din Malu Vânăt în ziua în care omul de afaceri,  Cătălin Plăiașu a făcut ceea ce nu fac polițiști – a încercat să aplaneze un conflict și să scape un tânăr de 25 de ani de la bătaie și păcăleală.

Omenia i-a fost fatală omului de afaceri doar pentru că, deși au fost implicați în nenumărate scandaluri și bătăi, cei doi frați criminali nu au pățit nimic. A murit un om și polițiștii ar trebui să ne explice de ce nu răspund apelurilor la 112 care reclamă șicane în trafic. A murit un om nevinovat doar pentru că a dat dovadă de omenie într-o țară în care instituțiile de forță se ocupă cu orice, mai puțin cu apărarea cetățeanului. A murit un om și cineva trebuie să ne explice de ce nu intervin polițiștii în cazurile de șicanare în trafic, căci acestea sunt prea mult pe drumurile din Argeș și nimeni nu intervine. A murit un om și o fată de 18 ani, care trebuia astăzi să își susțină bacalaureatul s-a trezit lovită de nepăsarea autorităților din Poliție fix în inimă. Fata omului de afaceri nu mai are pe nimeni, după ce tatăl său a murit nefiind apărat de cei plătiți pentru acest lucru. Mama acestei fete a murit și ea și acum o adolescentă a cărei viață abia ar fi început e nevoită să –și plângă tatăl. A murit un om și ne întrebăm câți oameni trebuie să mai moară pentru ca cei plătiți din bani publici să înceapă să facă ceea ce sunt obligați să facă prin lege. A murit un om și o adolescentă a rămas orfană și nici măcar un polițist nu a ieșit să-și ceara sscuze că doi criminali au fost lăsați în libertate deși erau pericol public.  
Foto - adevarul.ro