Piteștiul va dispune în curând de cel mai performant aparat medical de epilare definitivă

Este anunțul de ultimă oră al salonului de înfrumusețare "Ioana Beauty Center", care ne-a obișnuit deja cu aparatura de înaltă performanță  la care apelează și cele mai în vogă vedete din lume.  În foarte scurt timp, la "Ioana Beauty Center" va exista și cel mai performant și mai valoros aparat de epilare definitivă, unic în județul Argeș, care poate fi folosit atât pe pielea normală, cât și pe cea bronzată întrucât folosește tehologie laser și radio frecvență.

Inaugurarea acestei tehnologii avansate va avea loc pe data de 6 august 2019, între orele 11.00 și 18.00 , odată cu rebranduirea salonului din” Ioana Duță  Studio”  în   "Ioana Beauty Center".

Nu ratați prezența la acest eveniment dedicat frumuseții, căci în această zi inaugurală veți avea ocazia de a testa, gratuit, cea mai nouă tehnologie medicală de epilare definitivă și să aflați toate detaliile despre acest procedeu care vă va scăpa de părul nedorit.

În plus, în perioada 6 -13 august, la "Ioana Beauty Center" aveți șansa de a achiziționa un voucher de reducere cu 50%  pentru orice ședință de înfrumusețare sau abonament la salon.

"Ioana Beauty Center" vă asigură că procesul de inaugurare a aparatului Alma Lasers destinat epilării definitive și de rebranduire a salonului cosmetic se va derula, așa cum ne-am obișnuit deja, într-o atmosferă prietenoasă și cu o echipă de profesioniști.

Adresa : Pitești, Str. Gheorghe Șincai, Bloc P11, Sc.C, VIS-A- VIS de BAZINUL OLIMPIC

CONFIRMĂRI : 0734 456 829 - IOANA