O nouă campanie umanitară marca Argentina Culcuș- Crăciunul altfel

Crăciunul este pentru creștinism cea mai frumoasă sărbătoare a anului, căci este sărbătoarea Nașterii Domnului, sărbătoarea care a făcut o lume mai bună, l-a adus printre oameni pe Cel care a reprezentat pentru veșnicie simbolul celei mai profunde înțelepciuni. Crăciunul este despre bucurie, generozitate, iubire și compasiune pentru cei care au nevoie de o mână întinsă în semn de prețuire. Despre toate acestea este vorba și în campania umanitară declanșată de Argentina Culcuș, omul pe care argeșenii, și nu numai, îl cunosc pentru desele campanii de solidaritate derulate. Este momentul să ne manifestăm umanitatea în cadrul campaniei Crăciunul altfel.

Dacă vrei să îndeplinești dorințe, dacă vrei să aduci BUCURIE în suflet, dacă vrei să umpli inima cuiva de căldură, Crăciunul acesta este ocazia perfectă.

CRĂCIUNUL ALTFEL este campania care face ca toate dorințele să devină realitate! 
E simplu, rapid și aduce multă, multă BUCURIE:
Dă share și scrie-ne numele / datele de contact ale persoanei care are nevoie de sprijinul nostru în pragul Sărbătorilor de iarna!

“Fii mesagerul lui Moș Crăciun!”

Această campanie este organizată de PNL și Organizaţia Femeilor Liberale Mioveni în perioada 10 - 20 decembrie 2019 și are ca scop ajutorarea persoanelor în pragul Sărbătorilor de iarnă.

* Cei care vor să ne sprijine pot dona articole vestimentare în stare foarte bună, jucării și produse alimentare neperisabile.

Donațiile se primesc la sediul PNL Mioveni:

• miercuri, 11 decembrie, între orele 16.00 - 17.00;
• joi, 12 decembrie, între orele 12.00 - 13.00;
• miercuri, 18 decembrie, între orele 17.00 - 18.00;
• joi, 19 decembrie, între orele 10.00 - 11.00.

Fie că ești mesager sau sprijini campania, ai ocazia de a îndeplini dorințe! 
CRĂCIUNUL acesta să fie ALTFEL: fii tu Moș Crăciun.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la 0732136950.