Primarul comunei Bălilești face apel la oameni să respecte toate măsurile luate de autorități pentru evitarea îmbolnăvirilor

Primarii care au înțeles că nu e de joacă cu epidemia de coronavirus și care sunt implicați în viața comunității sunt în contact permanent cu oamenii și transmit în mod continuu mesaje prin care sunt comunicate măsurile  care au fost luate pentru a evita extinderea contaminării cu COVID19. Unul dintre acești primari, pe care, de altfel, i-am văzut foarte des și foarte mult implicat în viața comunității, este primarul comunei Bălilești, Victor Cătălin Turturică. Acesta le transmite oamenilor că ne aflăm într-un moment extrem de dificil în care trebuie ca fiecare dintre noi să respecte cu strictețe toate măsurile care sunt luate de autorități pentru a limita orice extindere a coronavirusului, mai ales că nu există tratament pentru acest virus și este extrem de congios. De asemenea, primarul Turturică le transmite oamenilor din Bălilești că nu este momentul pentru panică, ci doar pentru a fi responsabil și cooperanți cu autoritățile. Ei îi roagă pe oameni să se bazeze pe abilitățile primarului și ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență și Poliției din Bălilești care depun toate eforturile și sunt în continuă acțiune pentru a evita situații dificile. Ca urmare, primarul Turturică transmite oamenilor să evite contactul cu alte persoane, salutul prin strângerea mâinilor, să mențină o igienă foarte bună prin spălarea cât mai des a mâinilor cu apă și săpun, să petreacă cât mai mult timp cu familia , acasă și să nu uite că doar fiind uniți și responsabili putem depăși fără mari probleme această perioadă foarte grea .

"Să ne luptăm pentru sănătatea noastră și a celor din jur " a menționat primarul comunei Bălilești, Victor Cătălin Turturică.