Vezi mesajul prefectului Emanuel Soare de Ziua Poliției Române

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a ținut să transmită un mesaj cu ocazia Zilei Poliției Române. Prefectul Argeșului apreciază efortul, dăruirea și profesionalismul de care dau dovadă oamenii legii, mai ales în aceste momente de grea încercare pentru toată societatea.

“Ziua de 25 martie are o însemnătate deosebită pentru Poliția Română și pentru Inspectoratul de Poliție al județului Argeș, alegerea ei fiind legată de simbolul creștin al Bunei Vestiri.

Vă felicit pentru curajul, devotamentul, profesionalismul și pasiunea de care dați dovadă, mai ales în aceste momente de grea încercare pentru societatea românească. Acum, mai mult ca oricând, când ne confruntăm cu o pandemie care a impus restricții severe populației, avem nevoie de profesionalismul și experiența dumneavoastră. Riscul la care vă supuneți în aceste momente, în care înfruntați pericolul pentru ca cetățenii acestui judet să fie în siguranță, face dovada dăruirii și a tăriei de caracter.

Transmit aprecierea mea conducerii și întregului personal din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Argeș și le mulțumesc pentru faptul că veghează la liniștea și siguranța comunității. La mulți ani Poliția Română! La mulți ani Inspectoratul de Poliție al județului Argeș!”, a trasnmis Emanuel Soare, prefectul județului Argeș.