PRIMARUL ORAȘULUI MIOVENI, MESAJ DE ZIUA JANDARMERIEI ROMÂNE

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a transmis un mesaj Jandarmeriei Române, cu prilejul împlinirii a 170 de ani de la înființare.

„Astăzi, 3 aprilie, sărbătorim Ziua Jandarmeriei Române! De-a lungul celor 170 de ani de existență Jandarmeria Română a cunoscut o evoluţie dinamică, adaptându-se permanent la schimbările frecvente ale mediului de securitate intern şi internaţional. În acest mod, instituţia şi-a consolidat credibilitatea şi şi-a menţinut standardele înalte de competenţă, motiv pentru care rolul său este extrem de important în categoria forţelor din sistemul naţional de Securitate.
Datorită profesionalismului de care dați dovadă zi de zi, este menţinută siguranţa cetăţenilor şi ordinea publică, într-un climat social orientat către protecţia şi liniştea comunităţilor, în baza deplinei respectări a Constituţiei, a prevederilor legale şi a drepturilor şi libertăţilor civice. 
Inspectortul Județean de Jandarmi Argeș a fost și este un partener de nădejde al argeșenilor, motiv petru care vă reafirm sprijinul meu, asigurându-vă de toată stima şi încrederea. Aţi dovedit că sunteţi o forţă credibilă în slujba semenilor şi v-aţi asigurat un loc de frunte între instituţiile care se bucură de încrederea populaţiei, iar noi, cetăţenii orașului Mioveni, vă mulţumim pentru acest lucru. Vă doresc ca în continuare să serviţi drept exemplu de conduită, profesionalism şi de responsabilitate.
Permiteţi-mi să vă adresez tradiţionalul „La mulţi ani”, satisfacţii depline, multă sănătate şi fericire alături de cei dragi, precum şi împliniri în profesiunea pe care aţi îmbrăţişat-o”.