Sunt oameni care strălucesc în întuneric și le luminează existența semenilor lor chiar și în vremuri tulburi

Un astfel de om este si medicul Dinescu Alexandru Stefan și colectivul medical de la spitalul Covid, Valea Iașului, care au reușit să le facă pacientilor Covid viața mai ușoară și să le readucă speranța în suflet.

În semn de respect și recunoștintă Ioana și Robert Avram, doi pacienti Covid, au mulțumit public pentru tratamentul de care au avut parte la Valea Iașiului.
Aceștia au postat un mesaj de mulțumire extrem de emoționant dar și plin de speranță arătând lumii că oamenii pot face minuni atunci când sufletul lor este curat.
 
"Domnule doctor Dinescu Alexandru Ștefan, vă mulțumesc!
Există pe lumea aceasta oameni în fața cărora nu ai cum să nu te înclini și toți trebuie să știe de existența lor!
        Pe data de 1 iulie eu și șoțul meu am fost diagnosticați cu Covid19, primul sentiment a fost de furie, neînțelegere, neputiință... Am fost internată la spitalul de pneumoftiziologie Sf. Andrei din Valea Iașului, câti au auzit oare de acest spital? Ei, vreau să știți că acolo există o echipă de oameni profesioniști cum nu am mai întâlnit și nu am auzit să existe pe la noi, de la medici, asistente, infirmiere, îngrijitoare... în fiecare zi venea la noi un înger a cărui față nu o vedeam niciodată datorită echipamentelor de protecție împotriva Covid 19. Profesionalismul său și al echipei spitalului a făcut ca această perioadă dificilă din viața noastră să fie depășită mult mai ușor. Momentul care m-a impresionat până la lacrimi și va rămâne pentru totdeauna în memoria mea a fost la externare, atunci când în fața spitalului la distanță, lângă ambulanța care urma să ne transporte acasă ne aștepta cel pe care încercam să mi-l imaginez de fiecare dată când venea în salon. îngerul era om, doctorul Dinescu Alexandru Ștefan. Vă mulțumesc frumos, domnule doctor! Mulțumesc frumos doamnei asistente, Sorina, cea care mi-a recoltat testul înainte de externare, deși muream de frică și întreg personalului! În spatele chipurilor acoperite sunt OAMENI!"
La externarea celor doi, medicul Dinescu Alexandru Ștefan i-a așteptat lângă ambulanță dezvelindu-și chipul blând,urându-le multă sănătate.