Primarul de la Dârmăneşti, mesaj important pentru localnici!

Comuna Dârmăneşti a fost plasată în carantină, alături de comuna Bălileşti. Decizia a fost luată în urma unei şedinţe a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenşă, şedinţă care a avut loc vineri seara. Primarul comunei Dârmăneşti, Emilian Ciolan a ţinut să transmită un mesaj important locuitorilor comunei, precizând că îşi doreşte ca aceştia să respecte toate normele în vigoare, tocmai pentru ca măsura carantinării să fie ridicată cât mai repede.

 Dupa cum stiti incepand din 01 08 2020 , s-a instituit măsura de carantinare zonală pentru o perioada de 14 zile, conform Ordinului Sefului Departamentului Pentru Situații de Urgentă, nr. 4659266 din data de 01.08.2020

Ne pare nespus de rău că a fost luată această decizie, nu noi am solicitat să fie luată această măsură, ne-a fost impusă contrar voinței noastre.

Vă rugam să respectați măsurile impuse prin ordinul menționat mai sus, pentru a reuși să reducem numărul persoanelor infectate cu COVID-19 și să ieșim din această măsură de carantinare la finalul celor 14 zile.

Pentru orice alte informații și sprijin din partea noastră vă rugăm să ne contactați.

Primar Ciolan Emilian 0769004308
Viceprimar -Mitoi Maria