Crucea Eroilor dezvelită în satul Șerbănești

Cum am fi trăit noi dacă nu ar fi existat eroii neamului, care și-au dat viața pentru a apăra pământul și independența acestei țări? Ce s-ar fi ales de români dacă înaintașii noștri nu ar fi fost atât de iubitori de țară încât să facă sacrificiul suprem pentru generațiile viitoare? Iată întrebări pe care fiecare dintre noi ar trebui să ni le punem, căci nimic nu ni se cuvine și nimic nu au primit de-a gata generațiile trecute. Acestea s-au bătut pentru fiecare metru de pământ românesc, acești adevărați eroi ai neamului au fost cei care nu s-au dat înapoi să-și pună viața la bătaie pentru viitorul celor ce i-au urmat.

Pentru sacrificiul lor, pentru iubirea lor necondiționată față de țară, în satul Șerbănești din comuna Rociu, primarul Aurel Bălășoiu a ridicat Crucea Eroilor,  care să ducă mai departe către generațiile viitoare mesajul eroilor noștri – fără o  țară liberă și independentă nu există nici poporul, nici bunăastarea, nici respectul lumii!

La eveniment, primarul Aurel Bălășoiu a adunat zeci de preoți, au fost prezente cadrele didactice și zeci de cetățeni din localitate