Un fan FC Argeș premiat de primarul Cristian Gentea

Florin Vochin este, poate, cel mai înfocat suporter al echipei FC Argeș. O bună parte din viața lui a fost dedicată echipei din Trivale și toți oamenii care îl cunosc știu că pentru Florin Vochin familia și FC Argeș sunt marile lui iubiri.

 

 Familia îi cunoaște bine această pasiune și îi susține devotamentul pentru echipa sa preferată, așa că, în zi aniversară, la împlinirea a 38 de ani, Florin Vochin a avut cele mai frumoase cadouri din viața sa.

Soția i-a făcut cadou un tort cu sigla FC Argeș, iar echipa FC Argeș i-a mulțumit pentru  atașament într-o postare pe grupul clubului în care Florin apare alături de cealaltă mare iubire a sa – copiii.
 
Nici primarul Cristian Gentea nu a uitat de înfocatul fan al echipei FC Argeș și i-a dăruit acestuia un cadou supriză – un tricou pentru Alexandru Gabriel, fiul de 3 ani, și un body pentru cel de-al doilea băiat, de numai un an. Cu siguranță gestul primarului Gentea nu va fi uitat nici de tată și nici de cei doi fii, care deși sunt încă mici, au moștenit pasiunea pentru FC Argeș de la tatăl lor.