Primarul Velcea, apel pentru locuitorii din Ștefănești

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, face un apel către locuitorii urbei să evite cozile și să prevină, astfel, aglomerația de la ghișeele de taxe și impozite. Sfatul edilului este ca plățile să se facă online. "Plătiți integral, până la 31 martie, valoarea impozitelor locale aferente anului 2021 și beneficiați de o reducere de 10%!

Impozitul pe teren sau pe casă se plăteşte anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie inclusiv. 
Persoanele juridice care aleg să achite integral, anticipat taxele și impozitele datorate către bugetul local, vor beneficia de o reducere de 5%.
Ca metodă de plată, achitarea online a taxelor și impozitelor este cea mai eficientă și sigură, eliminând, astfel, așteptarea la ghișeu și reducând riscurile asociate aglomerației, în contextul epidemiologic actual. Plata prin internet se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro .
Plata taxelor şi impozitelor, precum şi a amenzilor prin Sistemul Național Electronic de Plată Online pe www.ghiseul.ro este disponibilă 7 zile din 7 și nu se percepe comision.", transmite primarul Velcea.