Haideți să ajutăm o familie greu încercată din Bălilești!

O familie din satul Poenița, comuna Bălilești, trece prin clipe de coșmar! Ioana, fetița soților Vasilescu Florin și Mirabela, a suferit două operații la inimă, realizate în Italia. Din păcate, copila nu a supraviețuit, iar părinții au rămas și cu brațele goale și împovărați de datorii. Astfel, primarul Cătălin Turturică, face un apel către argeșenii cu suflet mare, să ajute familia ca să-și aducă fetița acasă, pentru a o înmormânta creștinește. Edilul a donat deja 500 de lei, iar preotul din comună va colecta fondurile care se vor strânge.

Stimați cetățeni! În comuna noastră, o familie trece printr-o dramă de mari proporții!

Familia Vasilescu Florin și Mirabela din Poienița au avut o fetiță pe nume Ioana, care a suferit două operații la inimă în Italia, fiind internată din luna octombrie a anului trecut.

Costurile operațiilor, drumul și cazarea mamei au costat aproximativ 100.000 lei, iar familia a vândut aproape toate lucrurile de acasă și au contractat un împrumut de la bancă imens.

Din păcate, fetița nu a supraviețuit. Pentru a putea aduce trupul fetiței acasă, familia mai are nevoie de 5000 de euro.

Haideți să facem toți un gest din mai mult sau mai puținul nostru și să ajutăm această familie atât de greu încercată de soartă!

Primar, Victor-Cătălin Turturică