CEZ întrerupe curentul fără a anunța și după cum o taie capul. Primarul Piteștiului a solicitat companiei să informeze oamenii când au întreruperi

De câteva zile, CEZ, compania furnizoare de energie electrică în Pitești, se tot joacă cu nervii și aparatele de uz casnic al oamenilor. Nu se deranjează să anunțe că are avarii sau execută vreo intervenție programată. Se comportă ca un jupân pe tarlaua proprie, uitând că există doar pentru că există consumatori și uitând că angajații își primesc lefurile din buzunarele consumatorilor.

Tam nesam, când ți-e lumea mai dragă, CEZ întrerupe curentul și te lasă în beznă că doar e stăpână pe curentul tău.

Piteștenii sunt revoltați și în sprijinul lor a sărit primarul Cristian Gentea, care a solicitat companiei CEZ să își revizuiască modalitatea de informare a oamenilor despre intervențiile pe care le execută. Ba mai mult, Cristian Gentea le-a sugerat să folosească mediile on line de comunicare pentru a anunța consumatorii cu privire la întreruperile de curent.


Cea mai recentă intervenție s-a finalizat acum o oră, fiind vorba despre o avarie CEZ la linia de înaltă tensiune, de 110 kV.