Primarul comunei Bălilești a demarat o campanie umanitară pentru salvarea vieții unei tinere mame

Print

Are doar 33 de ani și este mămică. Împlinirea și fericirea ar fi trebuit să îi umple viața, dar uneori soarta ne pune obstacole în față peste care nimeni nu poate trece de unul singur. Împreună, însă, aceste obstacole, ca niște încercări de demonstrație de umanitate, sunt învinse.

Georgiana Oprea, căci acesta este numele tinerei mămici aflată acum în fața unui obstacol imens, are nevoie de solidaritatea noastră și primarul comunei Bălilești,Victor Cătălin Turturică  comună în care locuiește femeia, a început deja o campanie de strângere de fonduri. Nu este prima și, cu siguranță, nici ultima, căci primarul Turturică a mai reușit împreună cu comunitatea să salveze vieți.

Iată apelul de solidaritate al primarului comunei Bălilești

"Mă adresez dumneavoastră de această dată mai trist ca alte dăți, pentru că sunt pus iarăși în fața unei situații critice de viață ce a apărut în comuna noastră. Este vorba despre o tânără mămică de 33 de ani, Oprea Georgiana (fostă Dumitrică Georgiana), din satul Valea Mare Bratia, care a fost diagnosticată de curând cu o tumoare cerebrală, ce necesită intervenție de maximă urgență. Din ceea ce am aflat de la cei care au anunțat acest caz la primărie, reiese că operația este programată pentru mâine, joi 18.02.2021 în București, iar costurile sunt în jur de 10.000 euro.

Așa cum și anterior noi am dat dovadă de solidaritate privind cazul de la Poienița, cred că și de această dată ne putem da mâna și putem interveni cu un ajutor bănesc, care va fi cu siguranță binevenit și care îi poate salva viața. Ca persoane la care oamenii se pot adresa, sunt cei care au anunțat cazul la primărie:

Oprea Nicolae Silviu - telefon 0749961123

Moise Ionuț Daniel din Valea Mare - telefon 0753078532

Nițu Marina Otilia din partea Dispensarului Bălilești - telefon 0756699298

De asemenea, sumele de bani cu destinație de ajutor pentru acest caz, le puteți depune în contul deschis pe numele titularei Oprea Ionela Georgiana, la BRD: RO 67BRDE030SV90848720300.

Mulțumesc anticipat tuturor și am încredere în forța și sprijinul civic de care ați dat dovadă de fiecare dată.

Împreună putem să salvăm vieți!"

Primar, Victor Cătălin Turturică