Primarul Turturică, mesaj pentru locuitorii comunei Bălileşti: Ne aflăm cu toții în MARE PERICOL!!!

Print
Primarul comunei Bălileşti, Cătălin Turturică, transmite un mesaj către locuitori pe care îi îndeamnă la responsabilitate, având în vederea situaţiei COVID. Bălileşti a ajuns la o rată de infectare a ajuns la aproape 6/1000 de locuitori.

 

 "Stimați cetățeni! Vedem cu toții că și în comuna noastră infectarea cu COVID este în creștere și ne apropiem de incidența de 6 la mia de locuitori. Nu am cunoștință de câți oameni au făcut vaccinul în comuna noastră, dar văzând ce se întâmplă, cred că sunt foarte mulți nevaccinați. Acum ne aflăm cu toții în MARE PERICOL!!! După cum vedem cu toții, situația în țară este ieșită de sub control. În aceste condiții fac pe calea prezentului mesaj un ANUNȚ DE MAXIMĂ URGENȚĂ: Să se renunțe pentru cel puțin două săptămâni la orice acțiune sau deplasare în afara locuinței dacă aceasta nu este absolut necesară. Dacă apar simptomele specifice, solicitați test rapid de la medicul de familie și administrați-vă medicamentele de Covid prescrise în cazul în care testul este pozitiv. De asemenea, nu intrați două săptămâni în contact cu alte persoane. Cei care vor să se vaccineze pot să o facă sub coordonarea medicilor de familie sau la cel mai apropiat centru de vaccinare.

Dragi cetățeni, noi am trecut prin momente asemănătoare sau poate chiar mai dificile și de fiecare dată am reușit. Vă rog, luați în serios ce vă transmit eu în acest moment, reținând pe scurt AUTOPROTECȚIE!!! ATÂT NE-A MAI RĂMAS. Primar, Victor-Cătălin Turturică", transmite edilul.