Zi emoționantă la Bogați. A fost sărbătorit ultimul veteran de război

Print

Sunt oameni în fața cărora, oricine ai fi, trebuie să te înclini. Aceștia sunt veteranii de război, oamenii care și-au pus la bătaie cel mai de preț dar, viața, pentru ca generațiile viitoare să trăiască într-o țară liberă și independentă. Ei sunt adevărații eroi ai acestei țări. Ei sunt marile spirite care au fost atât de generoși și și-au iubit atât de mult țara și poporul lor, încât au fost gata cu jertfa supremă pentru a le apăra. Unii din ei au reușit să supraviețuiască și sunt tezaure vii ale țării. Cei mai mulți însă au pierit în floarea vârstei sau chiar la început de viață. Printre supraviețuitori se află și Popescu Gheorghe , ultimul veteranul de război, tezaurul viu al comunei Bogați, care a împlinit 102 ani și a fost sărbătorit cu respect și prețuire de Primăria Bogați. 

"Astăzi am avut bucuria de a-l sărbători pe dl. Popescu Gheorghe, ultimul nostru veteran de război în viață, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 102 ani.

Ca de fiecare dată am fost emoționat să îl întâlnesc pe dl Popescu tânăr la suflet, vioi și dornic să împărtășească amintirile de pe front.
Cu deosebit respect pentru întreaga viață, dar mai ales pentru curajul și eroismul de pe câmpul de luptă, îi urez Domnului Gheorghe Popescu viață lungă, multă sănătate și bucurii alături de cei dragi!
LA MULȚI ANI"! transmite primarul comunei Bogați, Ion Gîrleanu pe pagina sa de facebook.

Cu privirea senină și dârză, veteranul de război, Popescu Gheorghe , aflat la cea de-a 102 –a aniversare a primit din partea primarului Ion Gîrleanu, un premiu în bani, un tort aniversar, o diplomă și multă recunoștință pentru faptele sale și dragostea lui de țară și popor. Îi urăm și noi viață lungă, sănătate și să ne revedem sănătoși la cea de –a 103 –a aniversare. La mulți ani !