PNL Argeș- aprecieri la adresa primarului din Ștefănești pentru comemorarea lui Brătianu

O delegație a liberalilor argeșeni va participa vineri, 24 noiembrie 2017, la Vila Florica, începând cu ora 10.00, unde vor fi organizate evenimente de comemorare a marelui om politic, Ion I.C. Brătianu, la 90 de ani de la moartea sa. “PNL Argeș  mulțumește, pe această cale pentru implicare, primarului orașului Stefănești, doamna Jenica Dumitru. Deși este  primar PSD, nu putem să nu apreciem faptul că doamna primar consideră că Ion l.C Brătianu este al tuturor românilor, indiferent de culoarea politică”, au transmis printr-un comunicat de presă liberalii argeșeni. Detalii despre evenimentul de mâine, de la Schitul Florica, organizat de primarul Ioana Dumitru, puteți afla de aici:

http://contraataculargesului.ro/index.php/actualitate/5778-primaria-stefanesti-omagiu-adus-primului-ministru-al-romaniei-mari.

 

În același timp, la invitația primarului municipiului Oradea, Ilie Bolojan, o delegație a PNL Argeș, condusă de președintele Adrian Miuțescu, va participa  la dezvelirea statuii lui Ion I.C. Brătianu. Evenimentul de mâine de la Oradea, la care va fi prezent și Ludovic Orban, președinte al Partidului Național Liberal, se desfășoară cu ocazia comemorării marelui om  politic, la 90 de ani de la moartea sa. Ion I.C. Brătianu a jucat un rol major în realizarea Marii Uniri și în viața politică a României Moderne.  A fost președinte al PNL și a ocupat de cinci ori funcția de președinte al Consiliului  de Miniștri, a fost de trei ori  Ministru de Interne, de două ministru al Apărării Naționale, de două ori- Ministru al Afacerilor Externe.