S-a stins din viața tânăra mamă ce a readus solidaritatea între oameni

Se spune că Dumnezeu are socotelile lui atunci când trimite oameni pe Pământ și că fiecăruia îi revine o sarcină pe lumea asta. Cristinei Manea, tânăra mămică ce a plecat la Ceruri parcă mult prea curând, se pare că Dumnezeu i-a rezervat sarcina de a readuce printre oameni solidaritatea. Cum altfel ar putea fi înțeleasă atitudinea a mii de români care și-au dat mâna pentru a salva viața tinerei mămici, Cristina Manea- cea care a primit vestea unei boli crunte chiar după nașterea fetiței sale. Povestea ei a făcut înconjurul lumii și lumea a devenit brusc mai bună, mai umană, semn că spiritul Cristinei Manea era unul ales, unul special.

A fost nevoie de mulți bani pentru ca medicii de la o clinică din Turcia să încerce să o salveze pe Cristina, iar românii au trimis sute de mii de euro, cu mult peste ceea ce au solicitat cei de la clinică.

Și asta nu a fost decât o parte din ceea ce Cristina Manea a reușit să scoată din sufletele oamenilor . Au fost înălțate rugăciuni și fiecare om care a aflat povestea ei, i-a transmis gânduri de iubire și de credință.

Dumnezeu a decis însă altceva și astfel sufletul pur al Cristinei Manea a ajuns în Ceruri.

Pe 11 ianuarie, după ora 16.00, trupul tinerei care a readus, fie și pentru o vreme, solidaritatea umană, va ajunge acasă. Cristina Manea nu își va mai putea strânge în brațe fetița, nu va mai putea să o însoțească în prima ei zi de școală și nu va putea să o conducă la altar atunci când va sosi ziua cea mare, dar sufletul Cristinei Manea va veghea peste vremuri fiecare clipă a vieții  fetiței sale.

Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, ne vom lua rămas bun de la cea care a reușit să solidarizeze  lumea întreagă și pe care Dumnezeu a decis să o ia în împărăția Sa.

 

Dumnzeu să o odihnească în pace !