După Luc și Gabi e pe val

AJFP Argeș are un nou director după ce fostul șef al Finanțelor Publice din Argeș, Petre Cojocaru, s-a cerut la pensie . Este vorba despre Lucrețiu Tudor, fiul fostului director al Teatrului Alexandru Davila, Sevastian Tudor.

Cunoscut în lumea politică a Argeșului ca Luc, Lucrețiu Tudor a avut în urmă cu vreo 7 ani o relație cu Gabriela Zoană, pe atunci o tânără speranță a PSD Argeș. Se spunea atunci că ar fi relație cu năbădăi în care protagoniștii își reglau deseori conturile în public.

Gabriela Zoană spunea pe atunci că disputele cu Luc apar din cauza misoginismului acestuia, căci nu ar fi suportat omul ca iubita sa să fie ″deasupra lui din punct de vedere intelectual”.

Relația dintre cei doi a fost presărată cu intrigi, gelozie și, spun gurile rele, cu acatiste pe la biserici. În final, s-a încheiat.

Acum, Luc a ajuns director peste Finanțele Publice din Argeș, dar și  fostei sale iubite, Gabi Zoană, i-au surâs astrele, căci odată cu numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier, un loc de europarlamentar din partea PSD devine vacant și cine altcineva să-l ocupe decât Gabriela Zoana. Ea a fost candidatul PSD care a fost fix sub linia de candidați la postul de europarlamentar și tot ea va fi cea care va pleca la Bruxelles în locul Vioricăi Dăncilă. Balanța dintre cei doi foști iubiți se echilibrează din nou. Nu știm însă dacă cei doi protagoniști ai unui serial amoros cu multe episoade mai au chef să încălzească o relație spumoasă.