AMENZI de peste 100.000 lei aplicate de Politia Rutieră Argeş

Şi în ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile specifice.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 401 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 122.900 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 33 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Totodată , poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni l-au depistat pe R.C., de 20 de ani, din Coșești, care conducea un autoturism pe raza aceleiași comune, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 335 din Codul Penal.

De asemenea, la data de 10 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni l-au depistat pe D.I., de 49 de ani, din comuna Voinești, judeţul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe DJ731 - Dârmănești, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 335 din Codul Penal. De asemenea au mai fost depistataţi şoferi care conduceau vehicule neinmatriculate.