Ana Maria Prodan- ‟Tu nu ai murit și nu o vei face vreodată‟

Moartea Ionelei Prodan a fost anunțată chiar de fiica acesteia, Ana Maria Prodan, prin intermediul unei postări pe pagina sa de facebook. Ana Maria Prodan a scris că mama ei nu a murit și nu o va face niciodată, căci ea a fost și rămâne forța vieții ei.

 TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!‟- a scris cu puțin timp în urmă Ana Maria Prodan pe pagina sa de facebook.

 

Ionela Prodan și-a petrecut ultimul timp în spital din cauza bolii care a și ucis-o. A fost însoțită aproape permanent de cele două fiice ale ei, Ana Maria și Anca.

Ionela Prodan a primit în anul 2002, din partea președintelui de atunci al României, Ion Iliescu, Crucea Națională Serviciul Credincios clasa a III-a . Ea s-a născut pe 6 octombrie 1947 și a decedat pe 16 aprilie 2018, la Spitalul Elias, acolo unde a fost internată în stare gravă, în urmă cu mai bine de o lună.