Mașinile de școală vor fi interzise în centrul Piteștiului! Se vor ridica și mașinile...

Primarul Cornel Ionică a anunțat astăzi, în ședința Consiliului Local, că va propune un proiect pentru interzicerea mașinilor de școală în centrul Piteștiului. Măsura va fi luată din cauza traficului tot mai aglomerat, dar și din cauza faptului că instructorii nu ar trebui să vină cu elevii fix unde sunt cele mai mari probleme de fluidizare a circulației. 

"Am văzut copii pe centru care încearcă să parcheze mașina de școală, nu este normal. Vom face o interdicție pentru aceste mașini pe zona centrală. La stadion pur și simplu închidem ochii, nu avem nicio obligație față de școlile de șoferi să le facem condiții acolo. Dacă vor toalete, să facă ce vor, noi le dăm aprobare, dar pe banii lor. Noi facem curat după ei mereu", a declarat primarul Cornel Ionică. Propunerea sa a fost primită foarte bine de către consilierii locali. În plus, aleșii locali au adoptat azi un regulament pentru ridicarea și depozitarea mașinilor abandonate în parcările publice. Autospecialele de ridicări deja există în parcul ADP, fiind achiziționate de ceva timp.

"Urmează dubele și camioanele, care nu au ce căuta în parcările de la blocuri! Ar trebui să fie în parcările firmelor", a declarat primarul Piteștiului, Cornel Ionică.