Argentina Culcuș are o nouă fiică spirituală

Se botează roaba lui Dumnezeu Anastasia. A fost botez mare în familie Elizei și a lui Andi Georgescu. Fiica lor, Anastasia a primit taina botezului și un nume cu totul special. Anastasia este un nume cu origini grecești care simbolizează învierea pentru viața veșnică, un nume care are legătură directă și puternică cu întregul creștinism, căci povestea Sfintei Anastasia e una magică și extrem profundă. Ea a trăit la Roma, în anii tulburi și v iolenți ai prigonirii creștinilor .

Sfânta Anastasia a fost crescută de Sfăntul Hrisogon, cel care s-a îngrijit ca tănăra să cunoască de mică adevarata credința, cea întru Hristos. Atunci când Sfântul a fost aruncat în temnița pentru credința sa, Sfânta Anastasia i-a rămas alături, pentru a-l încuraja, pentru a-i ușura cu prezența și cu rugăciunile ei greutatea lanțurilor. Sfanta Anastasia a rămas în sufletele credincioșilor prin exemplul ei de dragoste, prin tăria ei sufletească și  prin curaj.

La un nume atât de frumos trebuia și o nașă pe măsură. Micuța Anastasia a fost botezată de Argentina Culcuș, care a devenit astfel mama spirituală a Anastasiei,  iar ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Maica Domnului din Pitești .

Nu este  singurul copil spiritual al Argentinei Culcuș. Anul trecut, aceasta a mai botezat și fiica unei foste colege de la Centrul Cultural Mioveni.