Primarul din Ștefănești: “S-a depășit limita!”

Primarul orașului Ștefănești, Ioana Dumitru, transmite un mesaj extrem de dur după ce a aflat o veste-șoc de la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș. În ciuda eforturilor sale, dar și ale locuitorilor orașului, care au semnat în număr mare (aproape 1000) un memoriu în care reclamă activitatea unor societăți comerciale, deșeurile se adună în continuare, cu vârf, în orașul Brătienilor.

“S-a depasit limita la Stefanesti!Cu surprindere am aflat prin adresa de la Agentia pentru Protectia Mediului Arges ca trebuie sa iau act de faptul ca firma care ne-a transformat in "orasul gunoaielor isi reia activitatea"pentru ca si-a indeplinit masurile impuse de controalele efectuate. Ce sa zic?!Potrivit legii nu-mi rămâne decât să stau cu ochii pe voi și sa sesizez Garda de Mediu săptămânal! Multumesc clasei politice si tuturor celor care au"rezolvat"problema gunoaielor in Ștefanesti!”, a declarat Ioana Dumitru, referindu-se la faptul că senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, anunțase duminică că se implică în rezolvarea problemei. Mai mult, chiar noi i-am dat un exemplar al memoriului semnat de cei 1000 de cetățeni ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu, la vizita sa în Argeș de la Simfonia Lalelelor. Deși a promis controale feroce, iată că s-a întâmplat tocmai pe dos!

Detalii aici:

http://contraataculargesului.ro/index.php/actualitate/7681-ministrul-mediului-promisiune-ferma-pentru-locuitorii-din-orasul-stefanesti-daca-garda-de-mediu-nu-percuteaza

 

http://contraataculargesului.ro/index.php/stiri/7848-senatorul-valeca-se-implica-in-problema-deseurilor-din-stefanesti