Consilierii locali ALDE Pitești susțin inițiativa liberalilor: trebuie rediscutată închirierea locurilor de parcare!

Așa cum vă informam de ieri, consilierii locali liberali din Pitești au anunțat că vor organiza o dezbatere în cadrul CL pentru renunțarea la închirierea locurilor de parcare din zona blocurilor. Regulamentul actual prin care s-au închiriat locurile i-a nedreptățit pe foarte mulți piteșteni, motiv pentru care există solicitări nenumărate pentru revenirea la situația de dinainte. 

(detalii aici: http://contraataculargesului.ro/index.php/stiri/8270-consilierii-locali-discuta-renuntarea-la-inchirierea-locurilor-de-parcare-din-pitesti ).

Consilierii locali ai ALDE Pitești, sunt, se pare, pe aceeași lungime de undă cu liberalii. Consilierul local Ionuț Zidaru ne-a declarat că, în cadrul campaniei ALDE Pitești "Consilierul de pe strada ta" a primit multe reclama'ii despre aceste locuri de parcare, închiriate pe criterii subiective, uneori. De aceea este de acord, pentru binele cetățenilor, să se rediscute regulamentul care permite închirierea locurilor de parcare la blocuri.

"Numai anul trecut s-au înamtriculat 30.000 de mașini în Pitești. Unii beneficiază de un loc rezervat, dar mă uit și la mine la bloc că seara nu mai găsești niciun loc (n.r. deși în regulament se spune că închirierea este permisă doar acolo unde sunt suficiente locuri de parcare). Trebuie să le asiguri și altora loc de parcare, e problemă care trebuie rezolvată în Consiliul Local, nu are legătură cu politica. Prioritare trebuie să fie interesele cetățenilor", ne-a declarat Zidaru. Mai rămâne însă ca și consilierii locali ai PSD, majoritari în Consiliul Local Pitești, să fie receptivi și să accepte o discuție pe tema modificării sau anulării totale a regulamentului privind închirierea locurilor de parcare de la blocuri.