Concurs la Centrul Cultural Ștefănești! Vezi cine va fi manager!

Astăzi a avut loc interviul din cadrul concursului pentru funcția de manager al Centrului Cultural Ștefănești, care a dobândit anul acesta, în sfârșit, personalitate juridică. Singurul candidat prezent la concurs (început de anul trecut, dar suspendat) a fost Lavinia Năstase- în prezent consilier al primarului Ioana Dumitru. Aceasta a avut de susținut proiectul de management în fața unei comisii foarte exigente, dar din care au făcut parte profesioniști: Ștefan Dumitrache, manager al Muzeului Municipal Curtea de Argeș, Loredana Birta și regizorul Dan Țopa (care a condus, de-a lungul anilor, mai multe instituții de cultură din țară).

Prestația Laviniei Năstase în fața comisiei de concurs a fost una foarte bună, punctele forte ale proiectului său fiind pe partea de marketing și de evenimente (pe care le vom detalia separat). Cei din comisia de concurs i-au recomandat Laviniei să fie atentă la bugetul instituției, recomandând sume mai mari, cel propus până la sfârșitul anului de Lavinia Năstase fiind unul "zgârcit". Aceasta a explicat însă că intenționează să desfășoare activități care să genereze și venituri proprii, degrevându-se astfel bugetul local. Discuția cu membrii comisiei a fost foarte constructivă, aceștia recomandându-i Laviniei Năstase să aibă o relație bună cu reprezentanții administrației locale, consilieri locali și primar, pentru a putea realiza ce și-a propus.

Rezultatul concursului va fi făcut public mâine, iar dacă Lavinia Năstase i-a convins pe cei din comisia de concurs, va deveni managerul Casei de Cultură Ștefănești pentru următorii cinci ani.