Primarul Ionică, supărat pe școlile de șoferi: "Ce caută pe centru? Pentru ei nu e lege?"

Primarul Cornel Ionică a anunțat în ședința de azi a Consiliului Local că va purta un dialog inclusiv cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție pentru ca instructorii școlilor de șoferi care vin cu elevii pe centru să fie sancționați exemplar. Școlile de șoferi nu mai au acces (teoretic), din iulie, în urma unei hotărâri a Consiliului Local, pe următoarele străzi: Banat, Dumbravei, Armand Călinescu, Egalităţii,  Maior Şonţu, şi bulevardele I.C. Brătianu şi Republicii - tronsonul cuprins între fosta clădire CEZ şi intersecţia cu strada Maternităţii. 

Din păcate, cu toții am observat că mașinile de școală circulă în continuare pe aceste artere și elevii sunt puși să facă manevre dificile la ore de maximă aglomerație, încurcând și mai mult traficul. Atât Poliția Locală, cât și cea națională, ar trebui să-i amendeze pe instructorii care nu respectă HCL.

"Am decis ca 7 străzi să fie restricționate pentru școala de șoferi, dar unii ignoră în totalitate hotărârea de Consiliu Local. Ce caută pe centru, n-am înțeles, pentru ei nu e lege? Pentru unii nu înseamnă nimic HCL! Voi lua legătura cu IPJ Argeș. Nu vom merge mai departe, cu excluderea și altor străzi, așa cum au fost propunerile inițiale", a declarat primarul Cornel Ionică.