Circulaţia pe autostrada A1 se va închide pe 10 octombrie

Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanţilor la trafic ce trebuie montate pe drumurile naţionale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Şoimuş - Deva şi DN 7 Simeria) şi în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieşirea din trafic, CNAIR a luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Şoimuş - Simeria începând de miercuri, 10 octombrie.

Astfel, miercuri, 10 octombrie 2018, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva - Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj - Deva (în execuţie). În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.

Antreprenorul a dat asigurări că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenţia necesară realizării racordului şi estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018.

Reamintim că circulaţia rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Şoimuş şi nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfăşoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.