Vicele Apostoliceanu, promisiune pentru pensionarii de la Fortuna: "Dacă nu evacuați sala, mă retrag eu!"

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a fost jignit chiar în plenul ședinței de Consiliu Local de un grup de pensionari care reprezentau, chipurile, asociațiile de proprietari de la blocurile de la complexul Fortuna. Aceștia au venit la ședința de azi a Consiliului Local Pitești pentru a protesta față de intenția conducerii Primăriei de a schimba regulmentul parcărilor de reședință- care oricum nu a trecut la vot (detalii aici: http://contraataculargesului.ro/index.php/stiri/10508-tembelismul-locurilor-de-parcare-inchiriate-non-stop-pe-mai-nimic-continua-in-pitesti-consilier-local-alde-responsabil )

Vicele le-a promis însă celor din grupul turbulent, care au venit de n ori puși pe scandal la Primărie, că va susține o investiție pe care ei au respins-o vehement în 2016. Este vorba despre o parcare supraetajată în spatele complexului Fortuna, care să folosească tuturor piteștenilor, nu numai locatarilor.

“Dacă nu evacuați sala, mă retrag eu!”, i-a spus Apostoliceanu președintelui de ședință, colegul Dumitru Tudosoiu. “Am o senzație de deja-vu! S-a înbcercat rezolvarea situației la Fortuna, când Primăria a vrut să facă o parcare supraterană, dar locatarii nu au fost de acord. M-au jignit, deși noi propuneam acum o măsură de bun simț, nu este normal ca unii să nu aibă unde să parcheze și alții da. Eu, personal, voi propune ca în bugetul de anul viitor să fie prinsă o parcare supraetajată acolo, cu plată”, a declarat în ședință viceprimarul Apostoliceanu.

Andri Irimia