Scandalul de la ADP Ștefănești, motiv de contre între Mihalcea și primarul Ioana Dumitru: "Voi lua măsuri împotriva tuturor"

Fostul viceprimar al orașului Ștefănești, Ion Mihalcea, a vorbit în ședința extraordinară a Consiliului Local de azi despre incidentul de la ADP. Consiliera primarului, Luiza Dobrescu, ar fi intrat la sfârșitul săptămânii trecute în conflict cu un angajat al ADP Ștefănești (Nenu). Mihalcea a spus în ședință că s-a săturat de scandal și bătăi și a acuzat-o pe Luiza Dobrescu că i-a folosit pe angajații ADP să-și facă curățenie în curtea locuinței persoanle, din Viișoara. Nu ne-ar mira însă ca lucrurile să fie inflamate artificial chiar de fostul viceprimar!

"Doamna Luiza Dobrescu folosește oamenii ADP la domiciliu! A luat oamenii să care, să facă curățenie la ea acasă. Vineri a fost bătaie iar, l-a bătut pe domnul Nenu, l-a și gherănit pe ochi. stăm numai de scandal, numai de bătăi', a spus Mihalcea. Am încercat să o contactăm telefonic pe Luiza Dobrescu pentru a răspunde acuzațiilor grave lansate de fostul viceprimar, dar nu am reușit.

Replica primarului Ioana Dumitru a fost foarte acidă, aceasta susținând că Luiza Dobrescu (după demisia lui Mihalcea din funcția de viceprimar, care se ocupa de ADP) a fost trimisă la ADP și a făcut un raport "devastator" despre activitatea angajaților de acolo. Primarul susține că acestora nu le convine că vor fi trași la răspundere și spune că acuzele lui Mihalcea sunt aberații.  

"Nu s-a bătut nimeni! Domnului Nenu i s-a pus o întrebare și nu a răspuns. Problema e că nu își fac treaba. Ea (n.r. Luiza Dobrescu) mi-a înaintat un raport devastator după ce a stat 7 zile acolo și voi lua măsurile care se impun. Nu-și cunosc atribuțiile , fișa postului. Domnul viceprimar a răspuns de ei. Cunoaștem foarte bine situația de la ADP, vă voi pune la dispoziție raportul. De ce veniți, domnule Mihalcea, cu acuze și nu mă lăsați să-mi fac treaba? Schimbările radicale sunt grele", a spus primarul Ioana Dumitru.  Ea a promis că "va lua măsuri împotriva tuturor" celor care nu-și fac treaba.