Mihalcea de la Ștefănești, show cu nepoata, contabil-șef al Primăriei! Fostul viceprimar se simte încolțit

Fostul viceprimar al Ștefăneștiului, Ion Mihalcea, nu prea se împacă cu ideea că a fost nevoit să-și dea demisia din funcție, din rațiuni politice. S-a văzut clar miercuri, la ultima ședință de Consiliu Local, Mihalcea explodând împotriva propriei nepoate, Alina Mihalcea, care este contabilul șef al Primăriei orașului.

Mărul discordiei l-a constituit consumul de carburanți, considerat exagerat de Mihalcea, care a venit repede și cu “dovezile”- poze cu o remorcă plină de gunoi. Cheltuielile cu combustibilul au fost scoase din buget de comisiile Consiliului Local, deși anul acesta deja s-au cheltuit bani pentru motorină. Fostul viceprimar social-democrat a pierdut controlul asupra serviciului ADP, fiind acum simplu consilier local. Ca să acopere grozăviile de la ADP, pe care le-a instrumentat timp de două decenii, Mihalcea sare acum la gâtul angajaților Primăriei, ba chiar și al propriei nepoate! Strategia sa este pierzătoare însă, existând un raport care dejoacă toate mașinațiunile, furturile și neregulile din cadrul ADP Ștefănești, întocmit în urma unor reclamații ale cetățenilor orașului. Despre acest raport devastator, despre grozăviile lui Mihalcea și ale unor angajați ai ADP Ștefănești, vom da amănunte în alt articol.

Dialogul halucinant din Consiliul Local s-a desfășurat pe un ton foarte ridicat, cel puțin din partea vicelui Mihalcea, care a aruncat cu hârtii pe masă, a urlat și a acuzat în stânga și în dreapta:

Ion Mihalcea: Domne’, ne jucăm cu focul? Păi cum să-i plătesc eu motorină când de patru ori pe lună cară remorci Pitești-Ștefănești? Poftim! Ați luat măsuri că l-ați bătut, l-ați gherănit pe ochi?

Alina Mihalcea: Domnul vice, eu nu am nicio legătură...

IM: Cum să votez eu carburanți când tu îmi cari de la Pitești la tomberon la Ștefănești? Nu se poate! Toate gunoaiele din curțile oamenilor s-au cărat în islaz la Golești . E maldăre de gunoaie. Voi întâi luați carburanți și apoi plătiți?

AM: Cu tot respectul, dar până acum nu a funcționat pe 1/12 pentru cheltuieli curente? S-au achiziționat carburanți pentru primărie, da? Am plătit aproape 10.000 până la data de astăzi, eu ce fac cu aceste sume?

IM: Măi Alina, eu am cerut un raport data trecută. Cu carburantul s-au cărat gunoaie: crăci, bălegar, coceni. În ce bază cărați dvs? Nu se poate așa ceva!

AM: Nu am eu ce raport să vă dau. Aceste discuții nu mă privesc pe mine. Trebuie să înțelegeți că în Trezorerie s-au efectuat plăți.

Primar: Gunoiul a fost depozitat de cetățeni și noi l-am ridicat de pe islaz. Nu puteam să-l lăsăm acolo.

Marian Gubavu: Deci domnul Mihalcea minte?

Primar: Da!

Promitem să revenim săptămâna viitoare cu amănunte incendiare despre funcționarea ADP Ștefănești sub “bagheta” lui Ion Mihalcea, care acum, disperat, se îndreaptă inclusiv împotriva celor pe care i-a ajutat cu ani în urmă să se angajeze în primărie!

Andri Irimia