După 6 ani de mușamalizări, dosarul unui medic din Pitești a ajuns în fața judecătorilor

6 ani au trecut de la momentul în care un părinte a dat în judecată un medic pe motiv că i-ar fi omorât fiul. S-au făcut de atunci tot felul de scheme și falsuri pentru ca medicul să scape basma curată. Ca urmare, dosarul a mai inclus un medic pe lista celor care se fac vinovați. Acest medic este acuzat că ar fi oferit informații false anchetatorilor pentru ca medicul implicat direct în dosar sa iasă curat.

În dosarul cu pricina acuzatul principal este medicul psihiatru Ramona Herișanu care a administrat unui pacient de 32 de ani un medicament care i-a fost fatal. În plus, medicul nu a chemat nici măcar ambulanța imediat de cum i s-a făcut rău pacientului și nici nu a informat că acestuia i-a fost administrat medicamentul în cauză. 6 ani a bătut tatăl tânărului mort la 32 de ani pe toate ușile pentru a face dreptate și a salva și alți oameni de a deveni victime ale unor erori medicale. Abia pe 27 iunie a fost primul termen de judecată în acest dosar în care este implicat și medicul Constantin Păun acuzat de fals intelectual. Acesta în calitate de șef la Anestezie a atestat fapte necorespunzătoare adevărului.

Pentru ca tupeul și lipsa de umanitate să fie maxime, medicul psihiatru nu a avut nici măcar intenția de a-și cere scuze tatălui tânărului mort . Ba dimpotrivă, aceasta l-a dat în judecată pentru defăimare, numai că istanța a inchis acțiunea medicului până la revolvarea acestui dosar.

Tatăl tânărului mort cere daune 2 milioane de euro și știe exact ce vrea să facă cu banii. Ii va folosi pentru a ajuta oameni, victime ai medicilor cărora statul nu e în stare să le facă dreptate, va acorda burse pentru copiii cu dizabilități și va ajuta oamenii care sunt maltratați de medicii care ar trebui să-i trateze.  Rămâne de văzut când va soluționa acest caz instanțele de judecată. Un prim pas a fost făcut.