Caz revoltător la Curtea de Argeș! Primarul bruschează și repede o femeie care reclama mizeria din incinta spitalului! (AUDIO)

Un cetățean din Curtea de Argeș, Mariana Simoiu, a avut parte azi de un tratament “special”” din partea primarului Constantin Panțurescu. Femeia spune că a fost bruscată, repezită și luată în balon azi de primarul Constantin Panțurescu după ce s-a dus la Primărie să reclame o situație mai veche de la Spitalul Curtea de Argeș. Unitatea spitalicească este administrată de Primărie. Era vorba despre gunoaie și cadavre de șobolani, practic un focar de infecție, care există de mai mult timp în incinta unității spitalicești. Reacția edilului a fost înregistrată audio și noi vă oferim, în continuare, transcrierea acestei discuții. Înregistrarea audio este disponibilă pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/Contra-atacul-Arge%C5%9Fului-1492483077706991/)

Mariana Simoiu ne-a declarat că a sesizat încă din noiembrie celor din Primărie faptul că în incinta spitalului există un adevărat focar de infecție (vezi foto). Fiind azi din nou prin spital, cu probleme de rezolvat, femeia a observat că mizeria este tot acolo și, revoltată, s-a dus să discute cu primarul Panțurescu. Reacția edilului din Curtea de Argeș a fost însă de cea mai joasă speță, acesta repezind-o pe femeie și dând-o afară din birou.

“Din noiembrie am sesizat, acum două săptămâni am fost din nou la primărie și viceprimarul mi-a promis că va face curat. Azi gunoaiele erau tot acolo! Am fost la domnul primar, i-am arătat pozele și acesta a început să urle la mine și a încercat să mă dea afară. Atunci am început să-l înregistrez. A sărit la mine, mi-a trântit ușa în nas, m-a dat afară până la urmă”, ne-a declarat revoltată Mariana Simoiu. Bineînțeles că gunoaiele de la policlinică sunt tot acolo...

Vă oferim în continuare transcrierea discuției dintre primarul Panțurescu și Mariana Simoiu:

"-Domnule primar, nu are legătură șantierul de afară cu mizeria din policlinică!

-Unde în policlinică?

-În incinta spitalului, sunt șobolani morți!

-Mergeți la director și arătați-i!

-Am fost acum o săptămână și am vorbit cu domnul vice. Mi-a spus da doamnă, aveți dreptate. A avut tupeul să mă amenințe în față, sunt șobolani morți acolo, pamperși, mizerie. Dvs spuneți să vă las în pace.

-Da, lăsă-mă că am treabă! E bine?

-Domnule primar, sunt un cetățean, am reclamat din noiembrie și nimeni nu ia măsuri din primărie.

-Bine, doamnă, lăsați-le acolo!

-Să le lăsăm acolo?

-Doamnă, am treabă! Ajunge! Dacă sunteți cetățean, mergeți acolo, la spital și reclamați!

-Domnul vice a spus de o săptămână că a făcut curat.

-Păi mergeți la el atunci!

-Domnule primar, știți ceva? Am avut bunul simț să vin la dvs înainte să anunț televiziunea.

-Anunțați pe cine vreți! Să vină televiziunea să vadă ce facem noi la spital!

-Vă rog frumos, nu-mi închideți ușa în nas!

-Sunt ocupat!"

Andri Irimia