Lavinia Năstase, dezamăgită de judecătorii din Argeș: “Le-ar place să fie evaluați de femeia de serviciu?”

Lavinia Năstase a pierdut și la Curtea de Apel Pitești acțiunea prin care contesta rezultatul evalurăii sale de la Centrul Cultural Ștefănești. Vă amintim că aceasta a contestat rezultatul evaluării anuale din martie 2019, unde a obținut nota 5,99. Deși a avut multe evenimente organizate în calitate de manager al Centrului Cultural Ștefănești și a contribuit decisiv la înființarea instituției de cultură, Lavinia Năstase picase din grațiile primarului Ioana Dumitru, motiv pentru care a fost înlăturată după doar câteva luni de la câștigarea concursului pe post. Lavinia Năstase consideră că evaluarea, care ar în multe cazuri este doar o formalitate, în cazul ei a fost o veritabilă "execuție".

Judecătorii argeșeni nu au putut însă să facă delimitarea dintre o evaluare pe bune, făcută corect și una în bătaie de joc. Respingerea contestației a dezamăgit-o pe Lavinia Năstase, care acuză anumite interese sau chiar nepriceperea judecătorilor.

Rețineți ce nu au avut timp să citească judecătorii: am fost evaluată de șeful femeilor de serviciu de la un teatru, nu de un manager, cum zice OUG 189, dar judecătoarele nu au considerat grav, probabil și pe ele le evaluează grefierele sau femeile de serviciu. Am fost evaluată de jurista primăriei care m-a bătut și m-a reclamat, tocmai ea din cei 109 angajați ai primariei,dar judecatoarele nu au găsit filele de la Prefectură sau Poliție atașate. Mi s-a prezentat procesul verbal al evaluării la 7 zile, ca să nu pot face o contestație. Mi-am îndeplinit tot planul din programul minimal și am făcut venituri duble față decât am scris în proiect.

Sunt multe de spus și despre judecătorii din Argeș, începând cu șeful lor care e fin sau naș al secretarei de la Primăria Ștefanesti și cu toate aceste mie nu mi s-a dat posibilitatea să mă judec în altă parte. Când stăteam în sală am realizat de ce îmi plac tiganii și mă identific cu ei-nimeni nu a fost mai discriminat decât mine, povara numelui... Altfel, o privesc ca pe o eliberare această decizie! De azi pot să scriu și să spun tot ce trebuie și e corect! Cred că nimeni nu crede că eu eram un manager care să plece fiindcă nu și-a făcut treaba fiindcă evaluarea era o simplă formalitate pe care unii au folosit-o ca o execuție.

Copiii și cetățenii din Ștefanesti pentru care am facut evenimente știu, nu au nevoie de judecători la fără frecvență să îi învețe.

Sigurul lucru dureros pentru mine și dascălii, oamenii, familia care a contribuit la educația mea rămâne faptul că am fost umilită public de unii care nici nu ar putea să pronunțe cărțile pe care le-am citit, școlile pe care le-am făcut și din păcate, sistemul te vrea prost!”, a transmis Lavinia Năstase.

Andri Irimia