Primarul din Moșoaia își jignește contracandidații și folosește serviciile de salubritate ca pe moștenire de familie

Situație cel puțin bizară, dar cu siguranță și cu iz de ilegalitate în comuna Moșoaia. Viceprimarul cu atribuții de primar și candidat la fotoliul de primar al comunei, cum, necum a aflat toate numerele de telefon ale oamenilor care locuiesc în Moșoaia. Și nu i-a fost suficient să încalce legea datelor cu caracter personal, căci s-a apucat să-i sune și să le ceară să-l voteze. Iar ca argument principal pentru votul pe care ar trebui să i-l dea oamenii, primarul Necula spune că oricum un candidat e nebun și altul șomer.

Am fost contactați la redacție de oamenii hărțuiți de primarul din Moșoaia care ne-au povestit pățaniile lor.

Ajuns la primărie pentru a rezolva o problemă legată de serviciile de salubritate, un moșoian s-a trezit că e chemat de primar, care, ca și cum serviciile de salubritate ar fi moștenirea lui de familie, îi dă omului o hărtie cu numărul lui de telefon și îi spune că atunci când trece mașina de gunoi să le spună să-i ia gunoiul că așa a zis primarul .

"Ia numărul meu de telefon și când vine mașina de gunoi le spui că ai vorbit cu mine să-ți ia gunoiul. Dar, ma votezi, da? Că oricum nu ai pe cine, fata fostului primar e nebună, că d-aia am plecat de la PSD la PNL, că nu puteam să fac echipă cu ea, iar băiatul ala este un șomer ( n.r Alexandru Lucian Mihai)

Uite aici numărul meu de telefon. Poți să ma suni oricând. "- aceasta este discuția dintre primar și cetățeanul care a rămas mască în fața tupeului edilului.

Ba mai mult, omul a declarat că primarul a început să sune pe toată lumea ca să-l voteze. "Nu știu de unde are numerele noastre. Nu cred că e normal să facă presiune asupra noastră ", spune cetățeanul.