Primarul comunei Bârla a avut grijă să mărească salariile, dar a uitat să strângă gunoaiele din comună

Gheorghe Voicu, primarul comunei Bârla, mai vrea un mandat, dar principala sa realizare din mandatul precendent, a fost să mărească salariile angajaților primăriei și să aibă grijă de veniturile lui. În 2018, când a mărit salariile, oferea drept explicații faptul că oamenii nu pot fi eficienți dacă nu sunt plătiți corespunzător. Numai că, creșterea salariilor din bani publici nu s-a dovedit a fi un impuls pentru primar și oamenii săi, din moment ce, nici în plină campanie electorală, Gheorghe Voicu nu strânge măcar gunoaiele de prin satele comunei, care arată ca niște imense coșuri de gunoi.

Oamenii sunt revoltați de faptul că satele comunei Bârla arată chiar mai rău decât acum 25 de ani și au transmis un mesaj primarului Gheorghe Voicu, dar și niște fotografii ca să nu se mai deranjeze edilul din biroul său aerisit.

"Baietii cu politica, stiti doar sa dati din gura, bla, bla, bla si doamne ajuta. Am trecut prin Badesti zilele trecute, pe unde odinioara faceam baie, saream de pe pod intr-o apa curata la vremea aia. Poate ne spuneti si noua cum am evoluat in ultimii 4 ani daca suntem mai rau ca acum 25 de ani! Poze facute ieri la pod la Badesti. Gicuta vezi pana la alegeri poate-ti dai curu jos din masina prostilor si ridici gunoaiele astea si tu. Acum 4 ani faceai poze tot in zona aia, le puneai pe facebook, si aruncai cu noroi in primarul de la vremea respectiva, mintind lumea cum o sa faci tu curatenie si o sa fie bec daca iesi tu primar. Ai iesit primar dar curatenia mai are de asteptat, prioritare la tine sunt comisioanele, ai uitat sa mai treci pe la Badesti."

Maria Dobre