Contra candidații primarului din Bogați vor să câștige alegerile prin minciuni și jignirea oamenilor din comună

Primarul comunei Bogați, Ion Gîrleanu este unul dintre primarii din Argeș care poate număra multe realizări, deci greu de arătat cu degetul de niște contra candidați care nu au avut nimic de demonstrat până acum. Totuși, se pare că stilul agresiv și mincinos adoptat de unele partide și folosit și în campaniile pentru europarlamentare și prezidențiale și care au reușit, din păcate, să prindă la unii alegători mai puțin dispuși să verifice ceea ce transmit politicienii sau să analizeze cu propria minte realitatea, continuă și în această campanie pentru alegerile locale. Neavând mari proiecte, ci numai promisiuni aiuritoare, singura lor soluție de a atrage atenția asupra lor e să arunce în spațiul public dezinformări și acuzații mincinoase. Unii candidați au ales să îi ignore, dar nu sunt de ignorat.

Primarul comunei Bogați, Ion Gîrleanu, a fost nevoit să îi dea replica unei candidate care merge tot pe agresiune.

"În această campanie electorală mi-am propus să nu intru în mocirla provocată de așa-zișii adversari politici ai mei. Cu toate acestea, consider că este necesar să dau unele explicații:

1. La afirmația d-nei Ungureanu precum că, la insistențele ei a fost forat al treilea puț în satul Bogați, susțin cu toată responsabilitatea că în cei 16 ani de când sunt primar, d-na Liliana Ungureanu nu a avut nicio inițiativă de consilier în niciun domeniu de activitate - aspect ce poate fi confirmat și de ceilalți consilieri.

Încă o dată se confirmă faptul că A MINȚI este una din calitățile d-nei Ungureanu.

2. Unii cetățeni sunt nemulțumiți că nu au fost cuprinse pentru asfaltare toate străzile. Vă garantez că celelalte străzi (puține la număr) reprezintă o prioritate și vor fi asfaltate din fondurile locale.

3. Îmi pun întrebarea: Ce vor face cei care afirmă că localitatea nu va fi modernizată, când aceștia se vor afla în fața faptului împlinit, își vor cere scuze pentru afirmațiile denigratoare făcute? Având în vedere caracterul și educația pe care o au, presupun că NU.

Acestor oameni le sugerez să se oprească cu amenințările telefonice către unii membrii/simpatizanți ai PSD pentru că aceștia nu se lasă intimidați.

Pe cetățenii comunei Bogați nu îi caracterizează prostia, așa cum a afirmat d-na Ungureanu la alegerile precedente."- a replicat primarul Ion Gîrleanu.

 

Autor- Steluţa Chiriţă