Mormane de bani au fost plătite de Primăria Bârla către o firmă privată din județul Olt

Print

Ies la iveală documente cel puțin ciudate cu privire la banii cheltuiți de conducerea Primăriei Bârla pe diverse obiective care au costat cât nu face.

Câte toalete ar fi putut construi orice argeșean cu peste 1 miliard de lei? Atât a plătit primarul comunei Bârla pe două WC-uri. Banii au fost încasați de o firmă care se pare că este firma de casă a primarului, căci aceiași firmă a încasat aproape 100 de milioane pe una bucată tâmplărie termopan. Și tot aceiași firmă a băgat în buzunar aproape 63 de mii de lei ca să repare două săli de clasă. Firma Sc Soriprest face de toate pentru primarul Gheorghe Voicu, căci plătește foarte gras. Repară și montează deși, firma Soriprest SRL are ca domenii de activitate comerțul cu ridicata și cu amănuntul și nu a trecut pe nicărieri că ar avea vreo treabă cu construcțiile. În 2019, potrivit datelor oficiale, cifra de afaceri a crescut cu 414%. Mare creștere și o parte din ea se datorează probabil și mormanelor de bani pe care le-a primit firma de la primarul Gheorghe Voicu . Tot această firmă a fost aleasă de primarul Voicu și pentru reparații făcute la o sală de la bibliotecă, la biroul directorului și al secretarei pentru care amărâtului de locuitor al comunei Bârla i s-au scos din buzunar aproape 62 de mii de lei. Așa că firma primarului Voicu a tot prosperat, iar locuitorii din Bârla încă bat pasul pe loc. Viitorul nu sună deloc bine.

Acum înțelege toată lumea de ce primarul Gheorghe Voicu își plătește campania electorală prin județul Olt deși candidează în Argeș, Să vină lupii tineri la butoane - parcă așa era o vorbă ?!