Gheorghe Tudosoiu, candidatul la Primăria Priboieni campion la băut vin din munca altora. O poveste tristă cu personaje care se vor primari

Partidele vin în alegeri cu personaje tot mai dubioase, fără carieră profesională, dar cu un istoric de viață cel puțin bizar.

PNL este partidul care ne invită pe toți să ne descurcăm prin noi înșine, dar membrii de partid nu prea reușesc nimic în viața privată fără banii statului.

La Priboieni, PNL Argeș a venit cu un candidat cel puțin controversat.

Totuși, de numele candidatului PNL la Primăria Priboieni, Gheorghe Tudosoiu se leagă două vedre de vin pe care candidatul le-a luat de la o bătrână din Călinești și după ce a băut trei sferturi din cantitate, a decis că nu-i mai place. Așa că, bine îmbibat în vin s-a dus peste biata bătrănă, i-a făcut un scandal monstru, i-a aruncat pe jos restul de vin care mai rămăsese după beție și i-a cerut și banii înapoi. De frică, femeia i-a dat banii înapoi. Muncise un an întreg la vie ca să facă și ea rost de un ban în plus. Pentru Gheorghe Tudosoiu nimic nu a contat. Sătul de vin și cu banii în buzunar, lui Tudosoiu nu i-a păsat că a profitat de munca unui om bătrân doar pentru viciile sale.

Ca primar, cât credeți că îi va păsa de viața oamenilor din Priboieni, dacă mâinile crăpate de muncă nu l-au impresionat cu nimic, profitând în mod jalnic de munca unui om. Între timp, bătrâna a murit, iar Gheorghe Tudosoiu se vrea primar. Suntem în secolul XXI și scalvia a fost abolită. Nimeni nu e obligat să muncească gratis pentru alții.