Dacă primarul nu a adus niciun plus comunității din Corbeni, măcar i-a încărcat nota de plată cu o mânărie care costă 500 de mii de lei

Print

Un proiect vechi, făcut de fostul primar Daniel Dincuță și care prevedea modernizarea drumului spre Chiciora, i-a dat prilejul primarului Mateescu să mai facă o învârteală pe acolo, în speranța că nimeni nu o să vadă. Președinte de comisie de recepție a fost nimeni altul decât cel care vă promite astăzi că el vrea la primărie ca să ridice comuna Corbeni spre cele mai înalte culmi de dezvoltare, Eugen Pristavu. Toți oamenii din Corbeni cunosc bine acest tandem – Remo Mateescu – Eugen Pristavu, chiar dacă, contabilul șef Pristavu a dat bir cu fugiții pentru o vreme ca să se întoarcă acum pe post de candidat.

Verificările efectuate asupra acestui proiect au scos în evidență nereguli mari, care au adus Primăriei Corbeni o sancțiune de 500 de mii de lei, sancțiune care se plătește din banii cui? Credeți că din banii lui Remo Mateescu? Nu. Credeți că o plătește Pristavu? Nu. O plătesc toți oamenii din Corbeni și așa lăsați de izbeliște de o administrație potrivnică lor.

Primarul Remo a modificat cu de la el putere, printr-un act adițional, o parte tehnică a proiectului care viza un acostament. De ce a făcut-o când știa că orice modificare va aduce sancțiuni? Credeți că din bunătate pentru proiectat sau pentru firma care executa lucrările? Să fim serioși. Remo se face că nu a auzit de această neregulă și, deși la vremea respectivă spunea că o să achite firma sancțiunea în cauză, acum o dă pe după vișin.

Și dacă oamenii din Corbeni au drumurile praf, măcar un drum prin pădure să fie, dar cui i-a folosit

 

Maria Dobre