Or fi fost dezinfectate școlile cum trebuie? Întrebăm și noi pentru că doamna inspector școlar general a fost ocupată cu susținerea candidatului PNL la Primăria Priboieni, suspect de cămătărie

Cu buletin de București, dar numită peste noapte de liberali inspector școlar general la Argeș, Liliana Murguleț a fost interesată mai mult de cum merg treburile cu cadidatul PNL la Primăria Priboieni, Gheorghe Tudosoiu. Liliana Murguleț și-a dedicat ziua votului lui Tudosoiu și liberalilor, siguranța elevilor în școlile în care au fost organizate secții de votare au contat puțin spre deloc pentru doamna Murguleț.

Pare că prezența doamnei Murguleț la Priboieni nu i-a purtat noroc lui Tudosoiu și nici nu l-a spalat de acuzațiile oamenilor, potrivit cărora cămătăria nu îi e deloc străină, căci Tudosoiu a plecat cu câteva voturi în urma alegerilor, cât să nu plece cu mâna goală. Printre ele se numără probabil și votul tatălui doamnei Murguleț, care a fost adus la vot târăș grăpiș chiar de fiica lui.

Dacă sănătatea elevilor a fost plasată în urma intereselor de partid de către doamna inspector  școlar general, ne întrebăm dacă domnia sa, în calitate de cadru didactic chiar vrea să fie asociată cu domnul Gheorghe Tudosoiu despre care oamenii au o părere destul de proastă? O face bine această asociere imaginii învățământului argeșean?
Apropos, după alegeri, numărul cazurilor de coronavirus a crescut în Argeș.
 
Autor - Maria Dobre