Avocatul lui Mircea Drăghici după condamnare - Soluția de condamnare este una profund nedreaptă! Declarăm apel chiar astăzi!

Print

"Soluția de condamnare este profund nedreaptă ! Și pentru cele două fapte se impunea o soluție de achitare că cea pronunțată în mod corect, față de a treia! Declarăm apel chiar astăzi!", a spus avocatul Alexandru Morărescu, contactat telefonic după stabilirea soluției de către instanță. 

Acesta consideră că s-ar fi impus achitarea clientului său să pentru a doua faptă de delapidare cât și pentru fapta de folosire inadecvată a subvențiilor publice.
Mircea Drăghici, fostul trezorier PSD, a fost condamant de ÎCCJ la 5 ani de închisoare cu executare, pentru două fapte de delapidare și pentru utilizarea subvențiilor în alte scopuri. Decizia nu este definitivă.
Fostul trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în iulie 2019, pentru că şi-ar fi însuşit banii de subvenţii pentru partid prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil. 
Potrivit DNA, formațiunea politică a ales ca, în urma propriilor analize, să își exprime poziția procesuală, cu privire la constituirea de parte civilă, până la începerea cercetării judecătorești în cauză.