Liberalul Liliana Ungureanu și-a bătut joc de copiii din comuna Bogați

Un alt gest mai mult decât mizerabil făcut de un liberal din Argeș a încins la maxim spiritele în comuna Bogați. Liliana Ungureanu, consilier local din partea PNL, le-a dat copiilor din comuna Bogați cadouri gata folosite. Pe scurt, niște vechituri din toate punctele de vedere. Oamenii din Bogați s-au revoltat și au cerut socoteală primăriei, numai că acțiunea liberalului Liliana Ungureanu nu a avut nicio legătură cu primăria, care a alocat bani pentru cadouri, dar darurile vor ajunge la copii în Ajunul Crăciunului.

Zeci de mesaje și de telefoane au fost date de părinții copiilor care s-au trezit cu niște vechituri drept daruri de Crăciun. Gestul ofensator al consilierului PNL, Liliana Ungureanu vine să completeze alte gesturi cel puțin la fel de ofensatoare cu care liberalii și-au jignit susținătorii și pe toți români. În felul acesta, Liliana Ungureanu a demonstrat că nu dă două cepe degerate pe locuitorii comunei și nici pe copiii din Bogați și că tot ce și-a dorit au fost privilegiile oferite de o funcție politică.

Primarul comunei Bogați, Ion Gîrleanu a fost nevoit să facă o declarație publică cu privire la acest eveniment urât produs de liberalul Liliana Ungureanu. El a anunțat cu Primăria Bogați nu are nicio legătură cu ceea ce a făcut liberalul și că darurile de Moș Crăciun pregătite de primărie vor fi oferite copiilor din comună pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului.

 

Autor - Steluța Chiriță