Acuzații grave la adresa primarului comunei Bârla. Proiectul pentru alimentare cu gaze nu există, iar primarul face investiții fără dezbaterea Consiliului Local

De la momentul în care a fost acuzat că se folosește de adeverințe false pentru a utiliza urna mobilă,  apar tot felul de nereguli în activitatea primarului Gheorghe Voicu, care s-a învățat să dezinformeze oamenii din comună, băgându-le sub nas proiecte care nici nu există.

Unul dintre proiectele așteptate de oamenii din comună și vânturate pe sub nasul lor în campanie electorală de către primarul liberal, Gheorghe Voicu, este cel legat de extinderea rețelei de alimentare cu gaze. Consilierul Local, Alin Pană a anunțat că de fapt nu există un proiect pe această temă și nici nu mai are cum să fie depus pentru finanțare întrucât teremenul de depunere a expirat.

"Prima minciună ține de extinderea rețelei de gaze. La nivel de localitate nu există un proiect de gaze depus,iar perioada de depunere a proiectelor a expirat a doua zi după ședința de consiliu .

În sedinta de consiliu pe noi catalogându-ne începători și acum pe cetățenii comunei catalogându-vă neștiutori.

Domnul primar ar trebui să înțeleagă ca noi chiar dacă suntem începători nu vrem să încălcăm legea.Am înțeles de la dumnealui că banii nu sunt de la guvern, ci sunt bani prevăzuți în bugetul local și vrem sa facă publică sursa de finanțare pentru că există la dosarul ședinței. Întrebarea noastră este: când se cere aprobarea consilierilor pentru o investiție?

Înainte să se realizeze așa cum prevede legea sau după ce faci investiția să se acopere cu aprobarea noastră?

De asta ne-am abținut sau am fost împotriva să nu fraudăm banul public chiar dacă este ,,pe degeaba,,de la guvern sau de unde o fi.Pentru asta cerem în continuare să se respecte legea. Vrem să dezvoltăm localitatea dar în același timp să respectăm banul public . Nu ne poate forța să facem greșeli.

Cu minciuni și adeverinte false a câștigat alegerile. Noi cei care am votat împotrivă respectăm decizia celor care ne-au votat și care si-au dorit sa fie respectată legea. O bucată de tablă reprezentând balustrada în cauză,costa 100.000 lei (1 miliard lei vechi) Balustrada știm cu toții că este făcută inainte sa ne ceara aprobare,atunci de ce ne mai întreabă?

Domnul primar a făcut publică ,,dezbinarea localității,, și atașăm ziarul ca dovadă.

V-am promis că vom fi transparenți și vom veghea asupra proiectelor pentru dezvoltarea localității,echipa noastră va fi lângă dumneavoastră și nu vă vom dezamăgii!", a menționat consilierul local, Alin Pană, care a ținut să demonstreze că acuzațiile potrivit cărora consilierii opoziției nu votează proiectele primăriei sunt tot niște falsuri aruncate spre opinia publică de primarul Gheorghe Voicu, învățat cu dezinformarea.

 

Autor - Daniela Dobre