Pompe de foraj și de pompare a apei arse din cauza întreruperilor haotice de curent electric din județul Argeș

Distribuitorul de curent electric în Argeș, CEZ Oltenia pare să facă tot ce-i stă în putință să-și alunge clienții, altfel, nimeni nu înțelege de ce crează atâtea pagube  prin întreruperile haotice și neanunțate de curent electric.

Dacă multor argeșeni, consumatori casnici li s-au ars aparatele electrocasnice, în comuna Bălilești pompele de foraj și de pompare a apei către consumatori s-au ars deja de două ori din cauza CEZ Oltenia.

Și proiectele de investiții demarate de primarul Victor cătălin Turturică au de suferit întrucât stația de pompare din satul Ulița nu a putut fi pusă în funcțiune din cauza variațiilor de tensiune.

Atât primăria, cât și firma care execută lucrarea au trimis sesizări scrise către CEZ, dar distribuitorul se face că totul funcționează ca la carte.  15 familii din satul Ulița au făcut la rândul lor sesizări, dar situația persistă, iar CEZ susține că  distribuția curentului electric se face la parametrii normali.

Din acest motiv, primarului Victor Cătălin Turturică i-a rămas o singură soliție, pe care o pune în practică – sesizarea Guvernului și a ANRE.