Consilierii USR sunt de râsul orașului. Au respins recepția lucrărilor de refacere a scărilor publice din Războieni,motivând că prezintă deficiențe, dar au încurcat scările

Cineva trebuie să oprească impostura din Consiliul Local Pitești, altfel orașul cade pradă unor consilieri nu numai agresivi și sabotori, dar și foarte neștiutori.

În balamucul creat de consilierii PNL și USR , bomboana pe colivă a pus-o consilierul local USR, Darius Nedelcu  care  s-a pus în unghii față de proiectul de refacere a scărilor din cartierul Războieni, început la mijlocul lunii decembrie și gata de recepție în acest moment.

Pentru recepționarea lucrărilor e nevoie de votul consilierilor, numai că useristul a bătut cu pumnul în masă că el nu votează recepția lucrărilor pe motiv că sunt prost executate, că vopeseaua este sărită de pe balustrade, că sunt îndoite, într-un cuvânt scările nu au fost realizate cum scrie la carte. Omul era așa de convingător în discursul său încât astăzi am mers și noi să vedem scările. Numai că, ce să vezi, scările din mintea useristul nu coincid cu scările din proiect. Pe scurt, consilierul USR a adunat mere cu pere și a arătat gutuile. Habar nu avea despre ce scări era vorba în proiectul de hotărâre privind recepția lucrărilor. Domnilor consilieri, încercați să mai și citiți câte ceva din proiectele de hotărâre, căci blocând pe bandă rulantă proiectele Piteștiului nu veți face rău primarului, așa cum greșit credeți acum, ci fiecărui piteștean care vă plătește ca să le reprezentanți interesele și piteștenii nu sunt proști, așa cum tot greșit credeți. Vă vor scoate din politică în brănci.

Autor – Steluța Chiriță