Săracu' primar bogat! Primarul comunei Budeasa a primit pomană 36 de mii de lei

Nu știm alții cum sunt, dar când vine vorba despre primari , miniștri, șef de Poliție sau cine știe de șef cocoțat pe la stat, rudele sar toate cu ajutoare nerambursabile sau fac afaceri de milioane de euro, chiar și la 80 de ani.

 
Un astfel de caz e primarul Mihai Rachieru, care a primit cadou de la cumnata sa, în 2019, nu mai puţin de 36 de mii de lei. Cumnata lucrează pe la Lazăr Company. Așa scrie chiar ea pe contul de Linkedin. E economistă și pare că Lazăr o plătește regește din moment ce își permite să dea cadou 36 de mii de lei cumnatului său, care, ce să vezi, nici măcar sărac nu e. Are case, maşini, firme. Numai în 2019, soția lui a luat peste 100 de mii de lei dividente de la firma pe care o deține. E, doamna primarului se ocupă de consultanţă. Oferă servicii de consultanţă, gurile rele spun că şi pe la diverse primării. Noi nu credem așa ceva. Sunt oamenii invidioși.
 
Să lăsăm consultanţa pe seama celor care ştiu să o facă şi să revenim la Rachieru şi la donația primită de la cumnata sa. Închipuiţi-vă asta: Rachieru stă cu mâna întinsă la cumnată pentru o pomană de 36.000 lei.